Bronsgroen in Riemst

19/12/16 

Correcte informatie over het windpark in Millen

Bent u op zoek naar correcte en neutrale informatie over het windmolenpark dat Eneco en Bronsgroen samen willen bouwen in Millen, dan kan u de FAQ raadplegen onderaan deze pagina.

27/11/16
Graag windmolens in Millen

Reeds 100 mensen tekenden onze petitie voor de windmolens in Millen (80 tekenden de digitale petitie, 20 Millenaren tekenden aan de deur) 

Laat je stem horen!
Via een petitie wilt de Limburgse energiecoöperatie Bronsgroen de vele voorstanders van de windmolens in Millen de kans geven om hun stem te uiten, zodat beleidsmakers in Riemst en in het provinciehuis weten dat wij als burgers ons volledig achter dit project scharen. 
Positieve geluiden voor een positieve toekomst. Daarom doen we een warme oproep om samen met ons je stem te laten horen!
--> Klik hier om de petitie te tekenen
Dankuwel alvast voor  je steun!

Bronsgroen is partner van Eneco voor het project in Millen

Eneco wenst 3 windmolens te bouwen in het dorpje Elst, vlakbij Millen.
Dit project houdt rekening met alle huidige normen inzake milieu-reglementering en inplanting, en bevindt zich ook in de voorkeurszone die door de provincie Limburg werd afgebakend. Wij staan achter dit project.

Participeer mee in de windmolens via Bronsgroen
De Riemstenaren kunnen participeren in de drie windmolens via onze coöperatie. Hieronder kan je het kaartje raadplegen. Als je vragen hebt, kan je deze richten aan riemst [at] bronsgroen.be


BRONSGROEN IN RIEMST - Foto 1
Klik op de foto voor een grote weergave
© 2011 - 2018 BronsGroen cvba